Домът на майка с 8 деца остана без покрив след бурята

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:57 / 29.09.2022
1477
Домът на майка с 8 деца остана без покрив след бурята в София във вторник. Семейството живее в изключителна нищета, а тревогата на 41-годишната майка е, че децата й трудно ще продължат да посещават училище, докато не възстановят дома си. Преди 15 години 41-годишната Жана Коцева сама построява дома си. В момента тя живее там с 8 от общо 11-те си деца.

Бурята унищожава дома им, а семейството прекарва нощта под трафопост, където се крият от мълниите. Покриват се с найлони. Цялата покъщнина, дрехите, раниците и учебниците на децата са наводнени. В деня след бурята само едно от децата успява да отиде на училище, предава bTV.

От общината обещаха, че ще работят със семейството и ще им предоставят временен дом. Жана Коцева обаче се притеснява, че не може да си позволи таксите за документите, които трябва да издаде, за да кандидатства за такова жилище.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Тежък инцидент с дете в плевенския театър
Калин Стоянов: До момента са получени 388 сигнала за нарушаване н...
Много тъжна вест
Левон Хампарцумян: Инфлацията отново тръгна нагоре
Сигнал за взривно устройство на Летище София
Убийство с тухла и дървена вила разтърси България!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).