Днес в АМТИИ ще бъде открита уникална специализирана конференция

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:46 / 15.11.2019
1922
Единствената по рода си у нас специализирана международна конференция по проблемите на мениджмънта, маркетинга и комуникациите в сферата на изкуството отваря врати на 15 ноември от 9.30 ч. в арт център "Бялата къща“ в Стария Пловдив. Форумът се организира от  АМТИИ "Проф. Асен Диамандиев“ и магистърските специалности "Артмениджмънт“ и "PR на арторганизации“, които за своето 16 и 10 годишно съществуване изградиха международно призната школа по управление и PR комуникации в сферата на изкуствата.

Пленарните доклади "Какво вижда PR-ът през Прозореца на Овертон“ на професора по теория на изкуствата проф. д-р Любомир Караджов и "Иновативен метод за моделиране на арт организация“ на проф. д-р Емилия Константинова очертават основните насоки на научния форум – новости в артмениджмънта, маркетинговите проучвания и публичните комуникации в изкуството.

В тазгодишната седма международна конференция участват изследователи от САЩ, Русия, Полша и четири български висши училища. Освен хабилитирани учени, сред лекторите са и докторанти, мениджъри на театри, арт центрове,  международни фестивали и изявени студенти с практически опит. 

След анонимно рецензиране изнесените на конференцията доклади ще бъдат издадени в сборник, представен в Националния референтен списък на съвременните български научни издания с научно рецензиране в НАЦИД.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Нови изисквания за ресторантите
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Вижте кои пътища ще са отворени и кои затворени, преди да тръгнет...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).