Динко от Ямбол: Слизайки от колата, видях трима надрусани, ошамарих ги

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
11:41 / 12.05.2016
10290
Ученици от Ямбол се обадили на Динко Вълев да им помогне и така се стигнало до ареста на наркодилъра, от който бяха разпространени кадри вчера. Трима мъже вървели след учениците малко след 19 ч. и ги заплашвали.

"Просто бях шашната много и знам, че той ще ми помогне", разказа пред bTV Весела Димитрова.

"Слизайки от колата видях тях (учениците) и трима надрусани. Тръгват след мен и ми викат: "Ти на какъв се правиш, какво правиш тук". Ошамарих ги, нормално. Те тръгваха да ми посягат. Почнаха да падат хероини, метадони. Другите двама побягнаха. Единият го стигнах, другите двама не можах да ги хвана", обясни самият Динко.

Освен че предлагал насилствено дрога на учениците, заловеният мъж ги заплашвал, няколко часа по-рано дори влязъл в училище, разказват 11-окласници. Псувни и нецензурни думи, при което от охраната никакво съдействие", каза ученичка.

"Почна да ни заплашва, че щял да ни ръга с ножове, щял да идва с пистолет, искаше да се бие с ученици от 9 клас", обясни Весела Димитрова.

"Беше точно пред класната стая. Тогава госпожата ни по физическо, която се оказа единственият мъж в гимназията, се задейства и го изгони от сградата", сподели ученичка. Цялата случка се разиграла по време на междучасие в голямо ямболско училище.

Според едни ученици охраната си върши работата, но според повечето такива инциденти се случват често. "Много съм притеснена, защото охраната в училището нищо не прави. Може да дойде някой с нож и да ни наръга", заяви Димитрова.

Задържаният мъж е на 34 години и е наркозависим. След разпит в полицията е освободен.


Виж коментарите (7)
Още новини от Национални новини:
Предлагат по-тежки закони за пияни и дрогирани шофьори
Ще има ли поскъпване на шезлонгите и чадърите, говори министърът
Баташката "Св. Неделя" - църквата, в която влизаш с наведена глав...
Според Атанас Пеканов следващото плащане по ПВУ, ще е наполовина
Надути цени "дерат кожите" на клиенти по Южното Черноморие
Василев за Борисов: Нека да видим програмата му и ще говорим, до ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).