Цял блок 5 години ползва безплатно парно и топла вода

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
09:51 / 11.01.2018
6928
Цял жилищен блок 5 години ползва парно и топла вода, без да плаща. Случаят е от Перник, а от местната "Топлофикация" са хванали измамата едва сега. "Разбрахме при извършване на инвентаризация на нашите абонати", заяви Любомир Спасов, директор на "Топлофикация"-Перник.

По думите му в дружеството е намерена документация, според която в края на 2011 г. строителна фирма е поискала разрешение да се източи мрежата за присъединяване на блока. Оттам нататък няма никакво движение на нови документи - нито сключени договори, нито откриването на партиди, нито съобщение, че блокът е присъединен.

При инвентаризацията тази година обаче от "Топлофикация" решават да проверят каква е ситуацията с този блок към днешна дата.

"Оказа се, че не пускат наши хора в абонатната станция на блока, за да направят проверка. С термокамера отвън установихме, че в блока има отопление", заяви Спасов.

От "Топлофикация" са изкопали дупка, за да прекъснат тръбите към блока. В момента все пак се опитват да сключат сделка с живеещите в сградата, за да им станат абонати.

Източник: Нова тв


Виж коментарите (7)
Още новини от Национални новини:
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Вижте кои пътища ще са отворени и кои затворени, преди да тръгнет...
Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния списък" на Н...
Хванаха туроператори без лиценз да возят хора на екскурзии в чужб...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).