Цветан Цветанов: Излизаме на поправителен изпит в неделя за Съединение

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
08:24 / 19.05.2012
3717
"Излизаме на поправителен изпит в неделя. Надявам се, че сега всичко ще е наред - разбира се, трябва всеки да отиде да гласува, защото, ако не го направи, значи иска случайността да го управлява. Трябва да прецените обективно и да решите кое е по-доброто за Община Съединение. Аз мога да ви кажа, че Сашо направи така с тази кампания, че тук постоянно имаше министри, вицепремиери, за да забележим проблемите и да вървим напред". С тези думи заместник председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов се обърна към хората от село Царимир вчера вечерта, на път за заключителния митинг-концерт на кандидата на ГЕРБ за кмет на Община Съединение Сашо Динчийски.

Цветанов съобщи на царимирци, че по Фонд Козлодуй 2 детски градини в Общината, едната от които в тяхното село, ще бъдат санирани; че има готовност да започне превеждането на траншове, за да завърши и започнатото през 1984 година строителство на училището в Съединение. "Онзи ден, след като беше тук министър Игнатов, ми каза - че е бил потресен от външната тоалетна на старото училище, до която трябва да се пресича през улица, за да се стигне", сподели Цветанов, а на въпрос на бившия кмет на селото ще се поправи ли пътя до Царимир, отговори така:

"Аз искам да даваме обещания, които са реалистични. Ще проверим ситуацията и ще положим максимални усилия да подкрепим кмета. Сашо е с номер 5 в бюлетината. Благодаря на всички, които са гласували за него и пак ще гласуват. Благодаря на всички, които са гласували и за д-р Добромир Илиев - ето, той е тук, даде подкрепата си за Сашо, той я даде за по-доброто бъдеще на Съединение".

След срещата с хората в Царимир, Цветан Цветанов, областният координатор на ГЕРБ Пловдив Област Димитър Лазаров, кандидатът на ГЕРБ за кмет на Община Съединение Сашо Динчийски и д-р Добромир Илиев посетиха село Голям Чардак. В 19,30 ч. започна митинг-концертът на площада в Съединение, на който всички заедно призоваха хората да упражнят конституционното си право на глас в неделя, а с номер 5 в бюлетината да изберат европейското развитие на Община Съединение.


Виж коментарите (4)

Още по темата (764):
08.10.2012 ГЕРБ отваря нова страница в Калофер
08.10.2012 Румен Стоянов спечели частичните местни избори за кмет на Калофер
03.10.2012 Искра Радева: Подкрепете Лалка Драгоева за кмет на Калофер
28.09.2012 Безплатни медицински прегледи в Калофер
27.09.2012 Безплатни медицински прегледи в Калофер
20.09.2012 Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Калофер Лалка Драгоева се срещна с пенсионери
Още новини от Национални новини:
В тази билка има калий, калций, желязо, манган, магнезий и цинк, ...
Читател на Plovdiv24.bg: На магистрала "Тракия" е много опасно в ...
МВР съобщи за проблеми при издаването на шофьорските книжки
Сузанита за Кристиан: Обичаше високите скорости, но винаги е бил ...
Бойко Борисов: Сега всички отвън разбират каква огромна грешка са...
Борисов от Враца: Няма да ви стигнат нито работниците, нито проду...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).