Бургазлията, убил Наталия в Банско, се връщал от работа в дискотека

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
14:32 / 08.03.2016
6500
Водачът на лекия автомобил "Ауди", който тази сутрин причини смъртта на 30-годишната Наталия Тинчева, и спътникът му, са се връщали от работа в дискотека преди злополучния инцидент. Пробата за алкохол и на двамата е отрицателна.

Тежкият инцидент стана около 8.20 часа на ул. "Глазне" в курортния град. Вследствие на инцидента почина 30-годишната Наталия Тинчева. Младата жена влязла да купи цветя, но на излизане от магазина на път за колата си била връхлетяна от лек автомобил, блъснат от "Ауди"-то, управлявано от 26-годишния мъж.

Вследствие на инцидента са пострадали водачът на немското возило и спътникът му, и двамата от Бургас. Транспортирането им в благоевградската болница се наложили, тъй като хирургичното отделение в Разлог не работи. И двамата са се разминали без сериозни наранявания, съобщава struma.bg.


Виж коментарите (2)
Още новини от Национални новини:
Проф. Кантарджиев: Ако детето е било в контакт със заразен с кокл...
Фермер: Не може млякото да ми го изкупуват на 80-90 ст., а млечни...
Експерт: Не бързайте със смяната на зимните гуми
Обявиха кредитния рейтинг на България 
Първият български космонавт: Хора идват при мен и ми искат лекарс...
Защо се стигна до бой за олио по магазините


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).