Българин спечели специалната награда за интериорен дизайн на най-големия европейски форум

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:08 / 17.11.2019
12744
Български архитект спечели специалната награда за интериорен дизайн на най-големия европейски форум - European property awards.

Архитект Павел Янев е роден във Варна в семейство на строителни инженери. Завършил е ВИАС. Свикнал е с чертежите и строежите още от малък, но от 9 години насам има архитектурно студио, в което реализира проекти със свой собствен почерк, като този за малка къща в затворен комплекс. 

Както при дрехите, така и при архитектурата и дизайна има повтаряемост и кръговрат на модата, отбелязва той докато ни показва къща, чийто интериор е негово дело и която много прилича по проект на тази, за която е бил награден. С нея той преборва конкуренция от 300 претенденти, съобщава bTV. 

Арх. Янев е привърженик на минималистичния стил, на естествените материали като дърво и камък, които са абсолютен "евъргрийн" в интериорния дизайн, както казва той. 

Специалистите съветват, че за добър интериорен дизайн трябва да си отделим същата сума каквато и за покупката на жилището. Във всеки случай къщата се превръща в дом, само когато има и малко плам.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
От 3 до 33 градуса през този месец
Приятно време ни очаква днес
Велика сряда е
Работодателят ви дължи минимум двойно увеличение
Отбелязваме Деня на труда
"Сиела Норма" ще осигурява машинния вот на изборите


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).