Българин изнасили брутално младо момиче в Англия

Автор: Георги Кирилов
Коментари (19)
16:09 / 04.05.2019
64455
19-годишният Митко Михайлов Насков бе осъден на 16 години затвор, след като изнасилил и се гаврил с младо момиче в Скарбъроу, Северен Йоркшир. Младежът бил заснет на охранителни камери в центъра на града, на които се вижда как дебне и преследва своята жертва, която никога не бил срещал преди това. Момичето се прибирало у дома след вечер навън с приятелки.

След като я издебнал в тъмна и малка уличка, той я нападнал, сграбчил и притиснал към стената. Момичето, на не повече от 16-17 години, молила Насков да спре, той обаче й казал: "Всичко е наред", след което я изнасилил отново. В един момент спрял, за да види дали някой не ги гледа и продължил. Прекратил нападението си, едва след като три жени чули виковете на жената и го изгонили.

Мъжът избягал, но по-късно бил заловен от полицаите. Съдията казал при произнасянето на присъдата: "За всяка жена би било кошмар да срещне човек като теб." Насков ще бъде депортиран в България, когато обаче излежи своята присъда.

Българският гражданин е бил в Обединеното кралство само два месеца, преди да извърши ужасяващото и брутално нападение на 12 август миналата година. Когато бил открит и арестуван, Насков отказал да отговаря на въпросите на следователите и не предоставил ДНК проба. Въпреки доказателствата срещу него, Насков отрича престъпленията, принуждавайки момичето да преживее отново своя ад в съда.

Ключов момент се оказва запис от камера, която го е записала как бяга без риза, разкривайки голяма татуировка на гърдите му, която бе използвано като доказателство за идентифицирането и осъждането му.

Виж коментарите (19)
Още новини от Национални новини:
Първият български космонавт: Хора идват при мен и ми искат лекарс...
Защо се стигна до бой за олио по магазините
Земетресение в Черно море
Пиян шофьор на джип предизвика катастрофа, има пострадали
След ремонт на участък възстановиха движението по АМ "Тракия" в п...
Една област в България със спешни мерки заради болните от коклюш


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).