ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Борисов за правителството: Тези трябва да останат, докато станат 0%
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:52 / 02.04.2022Коментари (0)3278
© Фейсбук
Лидерът на ГЕРБ и цялата парламентарна група на партията се срещат с актива във Варна. Ето какво заяви лидерът на ГЕРБ.

"Благодаря на всички, които дойдоха от Варна, въпреки че вече бяхме по килиите. Защото Варна без "Хемус“ остава далеч, а както се вижда, скоро няма да се случи. Тази зала, която събира по 6 хиляди души, при обследването се оказа, че има джоб с вода, колоните висяха закачени на залата, можеше да има хиляди жертви. Така заварих Варна, направихме най-красивата зала.

Благодаря на ръководството на града, че и за бежанците помагат толкова. Колко направихме за това днес да имате най-чистите плажове, улиците, научих всички квартали в града, спортни зали, училища, детски градини. Тази едно година провал, вече до Търново щяхме да сме на чакъл – пълен провал. Оставихме им и парите за "Хемус“ в сметка, те ги опукаха“, заяви Борисов.

Лидерът на ГЕРБ подчерта, че не само не се строи нищо ново, но и нищо не се ремонтира, дори и мантинелите след катастрофите. Той подчерта, че е пълна лъжа и увеличението на пенсиите и помощите при тази инфлация, при положение, че всичко това се топи.

Бойко Борисов попита от къде се дават парите?! "Няма да викате "оставка“, тези трябва да останат докато станат 0%, да се изчисти България от тях. Всяка седмица по 500 милиона дългове ви се трупат и ще се плащат в пъти по-високи лихви. Не се намери един журналист да ги сумира и да пита къде са. Това се казва медиен комфорт, пълен медиен комфорт се нарича това“, допълни още Бойко Борисов.

Той благодари на владиците и Светия Синод, които отказаха среща с Кирил Петков и не забравиха, кой в най-голямата ковид криза не затвори църквите и храмовете. А днес една керемида не се слага от "тези неверници“.

"Виждате как президента Радев се пази от тях, защото ние оставихме 12 милиарда в хазната, пълни сметки с пари за всичко. Дори Асен Василев не може да си изкриви душата и да каже, че в държавата няма пари. И златото в БНБ непокътното и аз съм от малкото, който не даде да се изнесе златото от България“, заяви Борисов.

"Че не дадох да мине през Гърция и сложих България на газовата карта. Затова всеки може да остане без газ, но не и България. Стигнахме до там ДБ да забрави, че са коалиция и излизат да четат декларация срещу управлението. Те на МС трябва да са взели решението, а не да четат декларация на опозицията и ние да им внасяме закон. Когато става въпрос за въоръжение и нападение над нашата приятелска държава, само така може да се прекрати войната. Всички останали дават и Путин си говори и с Германия и Франция, ама само нас щели да нападнат“, каза още Борисов.

"Подлъгаха хората с машините, с чекмеджета. С меморандума се топят и въвличат посолства. Само да припомня, че когато има подписване на меморандум в присъствието на премиера, означава, че отиваш във всяка банка и теглиш пари, защото това означава, че държавата се е съгласила. Петков вчера каза, че ще постави ДАНС да провери, но ако проверят през търсачката Гугъл излиза само корупция“, заяви Борисов и припомни, че става дума за 1 млрд. долара.

Томислав Дончев определи правителството на Петков не само като аматьори, но и професионални шарлатани.

"Сигурно от 3 десетилетия следя политическия живот в България, но такова чудо не съм виждал. Когато говорим за шарлатани, вижда ли сте магьосници в цирка, които вадят зайчета от цилиндъра. Тук обаче говорим за друга магия, когато в една черна дупка потъват разни неща, като проекти за милиарди. Говорим за развалена стока в луксозна опаковка“, заяви Дончев.

"Най-доброто определение за тяхното управление го даде техният депутат Ангов, който заяви: "100 дни, 100 лъжи", отбеляза тя и допълни: "Нищо ново не измислиха, само ни критикуваха. Единственото, което измислиха, беше, че излъгаха българските пенсионери. 1 милион души от тях са под линията на бедност. Изхарчени бяха 54 милиона, а се оказа, че са се ваксинирани едва 34 000 пенсионери, срещи 640 000 при нашето управление. Сега им обещават 70 лева за Великден, а толкова ни критиуваха нас за тези бонуси", добави Деница Сачева

Делян Добрев заяви, че съвсем скоро ще има предсрочни избори и припомни скандала с подписването на меморандума Gemcorp.

 "Искам да ви кажа три неща. Вчера беше 1 април. Това ще е професионалният празник на новото правителство. Последната им лъжа - подписано бе тайничко споразумение с "Gemcorp“, но не го обявиха официално. Малко след като става известно за подписания меморандум от енергийния министър в присъствието на премиера Петков, започват да излизат страховити неща за този консорциум. И започват лъжите на нашите "хубавци“, заяви Добрев.  

"Всеки може да се обърка и да се подведе, особено когато става дума за професионални мошеници, но ако не искаме да потъваме, особено в моменти на кризи, този конструкт, който ни управлява в момента трябва да си ходи. Затова час по-скоро трябва да ходим на избори. Оставка, Киро, оставка на правителството“, заяви от своя страна заместник-председателят на ГЕРБ Даниел Митов.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Акция на ДАНС и КПКОНПИ, обискираха дома и офиса на шефа на Митниците
Облагородяват Градската градина
Бюджет 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: