Бойко Борисов ще черпи утре

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
20:13 / 30.01.2023
5703
Голям повод да почерпи в последния ден на месеца има Бойко Борисов. Тогава рожден ден празнува първородният внук на лидера на ГЕРБ. Малкият Бойко, кръстен на дядо си, ще навърши 7 годинки на 31 януари.

От миналата година малчуганът е в задължителен предучилищен клас и вече радва семейството си с нови знания, умения и отлични оценки. Идната есен пък ще бъде и официално първолак. Уроците му спорели, защото от съвсем малък дядо му го хвалеше, че умее да чете, смята и пише. Редом с учението му се отдавал и спортът. Не е тайна, че в свободното си време бившият премиер обича да играе футбол в двора на къщата си в Банкя заедно с внуците си.

Бойко-джуниър и по-малкото му братче Иван, което през лятото ще стане на 5, са запалени по игрите с топка от своя дядо, който продължава да е голмайстор на ветераните на "Витоша“ (Бистрица). Заедно с "Бистришките тигри“ имат шест поредни шампионски титли. Още преди години бившият премиер направи специална футболна площадка в двора на дома си за своите внуци, като им постави и малки вратички. "Играта им върви“, похвали се той във фейсбук.

За рождените дни на внуците си Борисов винаги им подготвя специални подаръци. Миналата година Бойко-младши получи от дядо си играчка писта за колички и торта на любимия му супергерой Спайдърмен. По традиция рождените си дни внучетата на лидера на ГЕРБ отбелязват у дома със семейството и приятелчетата си. За организацията, украсата и забавленията се грижи майка им Венета.

Рожденикът Бойко за пръв път ще духа свещичките и в компанията на своята новородена сестричка. Третото дете на Венета и половинката ѝ Иван се роди на 3 ноември миналата година. Малката Виктория е почти на три месеца, а батковците помагали усърдно в грижите за нея. Първото момиченце сред внуците си Бойко Борисов от суеверие все още не е показвал публично, пише "Ретро".

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Вижте кои пътища ще са отворени и кои затворени, преди да тръгнет...
Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния списък" на Н...
Хванаха туроператори без лиценз да возят хора на екскурзии в чужб...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).