ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Бойко Борисов: Хаосът с гласуването е пълен, ние ошашавихме хората!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:44 / 11.11.2021Коментари (1)2066
©
"Хаосът е пълен, ние ошашавихме хората" - така лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов описа в "Лице в лице" по bTV ситуацията с машините за гласуване след откриването на голям брой устройства извън лицензираните от ЦИК.

Според него голяма вина има вътрешният министър Бойко Рашков, който би трябвало да отговаря за защитата на изборния процес: "Трябваше Радев да му е взел оставката, да беше сложил някой честен човек, който да отиде да прибере всички машини, да сложи полиция, държавата да си ги купи да са сто процента нейни, там в единия склад стоят машините, до тях бялата пластика, картите, флашките - под брой, под опис", коментира лидерът на ГЕРБ.

"След днешните изявления на ЦИК и изненадата й, да продължим да говорим за това не е продуктивно. И малкото хора, които отиват да гласуват, ще се откажат. Хаосът е тотален, пълен отвсякъде - дори и тук, в машините, флашките, пластиките", допълни Борисов. "Може ли да си дадеш най-важното събитие за пет години - президентските избори и парламентарните избори, на външни експерти?", попита той.

По думите му, няма вариант ГЕРБ да не признаят резултатите от изборите, "защото това вече няма никакво значение".

"ГЕРБ не водят с никого предварителни разговори, но, ако вотът в неделя приключи без ясен победител, ще предложат компромисна кандидатура", обяви още той в "Лице в лице". "Ако са такива резултатите, аз ще сложа един съвсем различен кандидат за премиер. Абсолютно отдалечен от ГЕРБ... Както Анастас Герджиков - нито го подкрепяме за президент, но той е 100% независим от ГЕРБ. Такъв премиер ще предложа и ще му възложа да преговаря с другите партии, ще гледам да е такъв, че да може да преговаря с всички. Ще задържим една седмица мандата", обясни Борисов.

Той подчерта, че има предвид конкретен човек, но няма да обяви името му.

Според него прочитът на проучванията показва, че "и без Радев не може, но и без Борисов не може". По думите му отговорната позиция би била "поне за 6 месеца да оставим нашата омраза и да не пречим на хората", но това не е предложение за примирие.

"Радев наложи такава омраза, че вече не виждам как ще се оправим. Аз ви предупредих още преди година какво ще се случи", изтъкна Бойко Борисов. И продължи с атаките си към президента и служебнитет му кабинети: "ЕК понижи прогнозата си за България - това не е ли шамар за Кирил и Асен. Държавите излязоха от ковид кризата, а ние цяло лято с Кацаров... Вие видяхте ли Радев да се ваксинира, видяхте ли зеления му сертификат, попита още Борисов. Моделът на Радев доведе до това. Моделът Радев е три-четири пъти по-скъп ток".

Борисов коментира и скандала с поредната порция изтекли снимки от неговата спалня: "Един гнусен компромат се опитаха пак да пуснат. Наредили и заснели всичко, когато ме няма. После платили на някого да снима, докато спя. Но няма нито едно вързано със шкафчето и мен", заяви бившият премиер.

Запитан коя е авторката на кадрите, която в интервю оприличи на легендарната шпионка Мара Хари, Борисов отвърна:"Няма да доставя на воайора Радев това удоволствие".


Още по темата: общо новини по темата: 4080
11.10.2022 »
14.07.2022 »
06.07.2022 »
25.05.2022 »
23.05.2022 »
05.05.2022 »
предишна страница [ 1/680 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
По очевидно и мащабно манипулиране на избори едва ли е имало някога.....Само Венецуела и Уругвай в целия свят ползват тези машини,в Европа даже са забранени ,но тук в люлката на демокрацията ,вота е САМО и ЕДИНСТВЕНО с тях.НАправо да се чудиш и маеш как става така
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
ФК Марица във Втора лига, сезон 2023/2024
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: