Бойко Борисов: Гласувах за тези, които ще ни управляват добре, защото сами решаваме съдбата си

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:52 / 27.10.2019
5377
Хората сами решават съдбата си. Какво по-хубаво има от това да дадеш гласа си за тези, които ще те управляват добре?". Това каза премиерът Бойко Борисов, след като упражни правото си на вот на местните избори в неделя.

"Гласувах за тези, които ще продължат да правят Южната дъга, Западната и Северната тангента, тези, които решиха кризата с боклука, построиха фонтани, направиха парковете… Всичко останало сме го гледали преди 10 години", допълни министър-председателят.

Той коментира и изказването на президента Румен Радев по темата с избора на главен прокурор. "Всички знаят много добре, че не президентът номинира и избира главния прокурор, а Висшият съдебен съвет. И точно във ВСС Борисов има огромно влияние в лицето на парламентарната квота, неговото парламентарно мнозинство“, каза държавният глава по-рано през деня.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
НИМХ публикува официалната прогноза за празниците
Лоша новина за абсолютно всички шофьори у нас
Наши бизнесмени: Работните си места ще загубят хиляди служители
Вижте с какви заплати в бруто "Кауфланд" примамва служители
Кметът на Пазарджик остава кмет
Изключително рядко природно явление е предизвикало мощната градуш...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).