Бизнесмен пострада тежко, 20-годишна шофьорка в шок

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (15)
22:05 / 06.02.2018
35278
Бизнесмен е тежко ранен, пометен от 20-годишна шофьорка. Асен Асенов от Смолян пострада тежко, докато се качва в кола пред склада си. Асенов бил на тротоара и се приготвял да се качва в джипа си "Тойота", когато 20-годишна шофьорка с червен "Фолксваген", навлизайки в дясната крива на завоя, губи контрол и блъска мъжа. Силно пострадали са долните крайници на бизнесмена, и двата са натрошени, но единият му крак повече е отнесъл от удара. 

Младото момиче е с регистрация на адрес в Пловдив, но е с корен от с. Кутела. 20-годишното момиче се уплашило от случилото се, че припаднало и е прието в болницата в Смолян в шок. Екипът от "Спешна помощ" поема Асенов в тежко състояние. "Мъжът беше в травматичен шок с тежки травми на долните крайници", каза шефът на "Спешна помощ". 

За живота на Асенов се борят в интензивното отделение на смолянската болница. Много е пострадал единия му крак, в момента е в операционна. Според първоначални данни момичето не е било пияно, казаха запознати със случая. Едното от платната на околовръстния път в Смолян бе затворен за часове. 

През 2011 г. синът на Асенов Петър бе участник в друго произшествие на околовръстния път в Смолян. При тежката катастрофа зaгинa пpиятeлят мy - 18-гoдишния Димитъp Димитpoв. Тогава лeк aвтoмoбил "Mини Kyпъp", coбcтвeнocт нa Aceнoв , ce yдpя в пapкиран тoвapeн aвтoмoбил "Cкaния" на смолянска фирма, пише "24 часа". При тежки сблъсък с висока скорост и Петър и Асен излетели от колата. 18-годишният тогава Димитър , почина по-късно, а синът на Асенов Петър се отърва с фрактури.

Виж коментарите (15)
Още новини от Национални новини:
Агнешкото до 28 лева за килограм, но засега!
Теглят номерата на машините за съответствие за предстоящия вот "2...
Борисов: Преговори с ПП-ДБ може да има, но без Петков, Денков и В...
Какво ще се случи с цените на горивата в следващите дни?
Дезинформацията е най-вече за ваксините срещу коклюш
Банкери: Има банки, които дават


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).