Бившият на Златка издирван за расисткия скандал на мача с Англия

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
18:14 / 16.10.2019
6593
Бившият годеник на Златка Райкова е сред издирваните гамени, сътворили расисткия скандал на мача с Англия в понеделник, твърди лупа.бг, позовавайки се на свой източник в МВР.

ММА боецът Георги Валентинов е на мушката на ченгетата заради маймунски скандирания и нацистки реплики към чернокожите в националния отбор на Англия Тайрън Мингс, Рахийм Стърлинг и Маркъс Рашфорд. Последните двама ни вкараха общо три гола. Като резерва през второто полувреме влязоха и Джейдън Санчо и Калъм Уилсън, които също обраха гнева на ултрасите, за които се твърди, че са платени.

ММА биячът стана известен покрай връзката си с палавата Златка Райкова. Двамата с блондинката дори се сгодиха на сцената на шоуто "Като две капки вода", но се разделиха със скандал миналия ноември. След футболния хулиган Русата Златка побърза да скочи в леглото на футболиста Благой Георгиев – Джизъса и дори му роди дете.

Георги Валентинов е спряган за един от най-добрите български ММА бойци. Зад гърба си биячът има 18 победи, от които 4 с нокаут и 2 със събмишън, както и пет загуби.

Няколко часа след скандала, Валентинов отговори:

"Във връзка с появилите се спекулации, че имам нещо общо с расистките скандирания на стадион “Васил Левски" заявявам категорично: Не съм участвал в подобни действия! Аз съм спортист и професионален състезател! Моят спорт е философия. Моят спорт ме учи на дисциплина и честна игра!

На ринга съм срещал опоненти от всякакви раси и религии и винаги съм залагал на феърплей! Разграничавам се категорично от всякакви расистки и ксенофобски прояви! И като спортист,и като личност съм против неморални и античовешки действия, накърняващи достойнството! Стоя зад своите избори и решения със своето име и спортна позиция! Подкрепям българския спорт и вярвам, че в бъдеще ще държим високо вдигнати глави от гордост и спортни постижения!".

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
НИМХ публикува официалната прогноза за празниците
Лоша новина за абсолютно всички шофьори у нас
Наши бизнесмени: Работните си места ще загубят хиляди служители
Вижте с какви заплати в бруто "Кауфланд" примамва служители
Кметът на Пазарджик остава кмет
Изключително рядко природно явление е предизвикало мощната градуш...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).