Баровец потроши уникално "Ламборгини" за 300 000 евро на АМ "Тракия"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (22)
17:35 / 12.10.2015
18366
Синът на алкохолния бос Миньо Стайков - Стайко, е катастрофирал на магистрала "Тракия" със скъпото си "Ламборгини Авентадор", което е поръчково и според експерти струва около 300 000 евро. Инцидентът е станал в неделя преди обяд, като колата се е забила в мантинелата.

Автомелето вероятно е причинено от висока скорост. Скъпото возило, което е доставено у нас по поръчка през пролетта, е било със зверски смачкана предница.

Най-вероятно колата е била шофирана лично от Стайко, тъй като той е особено ревнив към ламборгинито си и не дава друг да го кара. Синът на олигарха, който е женен за дъщерята на Ветко Арабаджиев Александра, обаче е добре и се е измъкнал без драскотина след катастрофата.

27-годишният Стайко Стайков често е герой в пиянска свада. Преди време той стана известен като главно действащо лице в ожесточена юмручна схватка в столичното заведение "Бедрум". Мелето продължило около 2-3 минути, като бандата на Стайко помляла конкурентната компания. Боят продължил известно време и на улица "Леге" пред заведението.

Източник: в. "Всеки ден"


Виж коментарите (22)
Още новини от Национални новини:
Предлагат по-тежки закони за пияни и дрогирани шофьори
Ще има ли поскъпване на шезлонгите и чадърите, говори министърът
Баташката "Св. Неделя" - църквата, в която влизаш с наведена глав...
Според Атанас Пеканов следващото плащане по ПВУ, ще е наполовина
Надути цени "дерат кожите" на клиенти по Южното Черноморие
Василев за Борисов: Нека да видим програмата му и ще говорим, до ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).