БЗНС: Зад "Възраждане" стои Кремъл за пробив и дестабилизация на държавата

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:01 / 13.01.2022
988
Позиция на БЗНС във връзка с вчерашния протест, организирани от "Възраждане".

Организираният от ПП "Възраждане" щурм на парламента е в услуга за дестабилизацията на страната! Знамената на Руската федерация на протеста са недвусмислен акт!

След като сме свидетели как правителството тъне в управленска немощ по справяне с разрастващите се кризи в държавата и огромния социално-икономически натиск върху хората, днес към патовата ситуация се прибави и подстрекаваният от "Възраждане" радикален бунт.

Опасно е да ставаме свидетели как депутати от ПП "Възраждане" подстрекават тълпата на площад Народно събрание да щурмува сградата на българския парламент и президентът да мълчи, а министър-председателят да е неподготвен в отговора си!

БЗНС има всички основания да счита, че зад политическата проява на ПП" Възраждане" стои стратегията на Кремъл за пробив и дестабилизация на държавата ни в момент, в който се водят напрегнати разговори от ЕС и НАТО с Русия. Питаме как силовите ведомства, които са под опеката на Радев ще реагират на тази зловредна интервенция в демократичния и правов ред на държавата ни? Използването на темата с пандемията от "Ковид 19" е само инструмент за възпламеняване на обществената истерия към деструктивни действия, с цел дестабилизация на правовия ред и блокиране на и без това тромавите държавни институции.

Хаосът, който се създава има за цел да разстрои обществено-политическата ни система и хибридно да доведе до поредното превземане на властта в България. Слабата изпълнителна власт на този кабинет е инструмент, който улеснява този чужд проект.

Ние знаем кой разчиства пътя към властта на ПП "Възраждане", и кой стои зад тях!

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Обявиха прогнозата за времето за следващите дни, по-добре не приб...
Рибари хванаха шаран шампион за Гинес
Тапата на АМ "Тракия" продължава, колите изчакват на място
Почина Петя Ставрева
Кошмарен трафик на някои от граничните пунктове
Специалисти от "Мама и аз": Президентът Радев е в дълбоко вътрешн...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).