БМВ вдигна 302 км/ч по наша магистрала

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (52)
17:09 / 21.06.2016
15464
Поредният шофьор, който се иска да бъде герой по българските пътища, е този водач на БМВ, вдигащ 300 км/ч. "Геройството" му е заснето от негов спътник, като двамата са решили да се похвалят във Фейсбук и да съберат положителни коментари и харесвания. Телефонът на спътника също мери скоростта със специално приложение, ползващо GPS-а.

Прави впечатление, че шофьорът е с ръкавици и видимо се прави на състезател. Горещо му препоръчваме да се пробва с опасните си изцепки на истинско състезание, а не на магистралата, където може не само да убие себе си и своя спътник, но и да убие някой невинен човек в друга кола.

Геройства могат да се правят и по друг начин. Да помогнеш, когато има нужда, също е геройство! Има толкова много смислени каузи, които си струват енергията. Не си струва обаче да рискуваме така...

Този браузър не поддържа видео елемента.



Източник: Нова тв

Виж коментарите (52)
Още новини от Национални новини:
Дезинформацията е най-вече за ваксините срещу коклюш
Бойко Борисов за ПП/ДБ: Аз няма да преговарям с тези хора повече
Делян Добрев за заплатите на борда на НЕК: Взимат по 5-6 хил. лв....
Главчев се отказва от заплата като министър, ще получава само 11 ...
Meteo Balkans с много лоша прогноза
Вирусите, от които да се пазим тази пролет


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).