Арестуваха Гущеров след запой, милионерският син посегнал на полицаи

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (11)
11:34 / 21.01.2018
17666
Разглезеният милионерски син Християн Гущеров е бил арестуван тази нощ след пиянски запой прераснал в побой в столична дискотека. Това научи БЛИЦ от два независими източника. Богаташкото отроче на Добромир Гущеров пиело с компания в столична чалгатека и след това се скарало с мъже от друга маса. Свадата се пренесла извън заведението. Гущеров се метнал на скъпарската си лимузина и между него и опонентите му започнала гонка по улиците. По едно време между Гущеров, охранителите му и други мъже започнал бой. На място пристигнали и полицаи. 

Бившият мъж на Мара Отварачката обаче бил толкова разярен, че посегнал на униформени служители на МВР. Органите на реда, обаче не се стреснали и моментално му сложили белезници. Гущеров-младши е отведен в ареста за 24-часа, а прокуратурата му е повдигнала обвинение за хулиганство и е започнала разследване.

Виж коментарите (11)
Още новини от Национални новини:
Агнешкото до 28 лева за килограм, но засега!
Теглят номерата на машините за съответствие за предстоящия вот "2...
Борисов: Преговори с ПП-ДБ може да има, но без Петков, Денков и В...
Какво ще се случи с цените на горивата в следващите дни?
Дезинформацията е най-вече за ваксините срещу коклюш
Банкери: Има банки, които дават


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).