Ани Салич залюби по-млад мъж, а бонусът е, че е банкер-милионер!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
21:44 / 03.09.2018
48599
Ани Салич сияе от известно време насам, а причината е, че журналистката има ново гадже.След тежкия развод, който преживя, екранната половинка на Ники Дойнов буквално грее от малкия екран. Чаровната водеща коренно е променила визията си и изглежда видимо подмладена. "Причината е любов. Ани има нова връзка и е страхотно щастлива", докладват нейни колежки. За новия мъж в живота й се знае само, че е с няколко години по-млад от нея банкер. Господинът работи на висока позиция в една от големите български банки с чуждестранно участие и е доста заможен.

Колегите на телевизионерката се радвали, че най-накрая Ани е намерила подходящата си половинка. Миналият уикенд Салич и новата й половинка заминали на романтичен воаяж на в един от най-известните курорти на Френската Ривиера. Ани и половинката й отседнали в 5-звезден хотел в Антиб. Курортното градче е известно като едно от любимите места на Пикасо, който е творил няколко месеца от живота си в замъка "Грималди" именно на брега на Средиземно море.

Освен по-млад и богат, новият мъж на Ани бил истински джентълмен. Той я носел на ръце и я обгрижвал. 49-годишната тв звезда буквално разцъфна след развода си със сърбина миналата пролет. Преди това с Бранко бяха разделени няколко години и на няколко пъти даваха нов шанс на връзката си, пише "Хотарена". Страстта на сърбина към хазарта, софрите и жените тотално охладиха отношенията им. След развода Ани получи апартамента в столицата, в който отглежда двете си деца Лазар и Хана, както и жилище в Свети Влас, купено от Ани и Бранко по време на брака им за летните им ваканции. 

След развода новинарката върнала и моминската си и доста нетрадиционна фамилия Валеова. От Нова телевизия обаче не й разрешили да промени името, с което е станала популярна от малкия екран. "С банкера са заедно от няколко месеца. Отношенията им са очевидно сериозни. Все още не живеят заедно, но е възможно и това да стане", докладват колежките на Салич.

Виж коментарите (4)

Още по темата (1871):
14.12.2019 Синът на Стефан Данаилов: Ще го запомня като добър и смирен човек!
14.12.2019 Вдовицата на Шарлопов с нов мъж до себе си
14.12.2019 Николета се показа без капка грим, феновете полудяха!
10.12.2019 Светлана отпразнува имения ден на бебето си с парти за 10 хиляди лева
07.12.2019 Голяма новина за "Откраднат живот"!
26.11.2019 Теди Велинова ремонтира каравани след развода с д-р Енчев
Още новини от Национални новини:
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Вижте кои пътища ще са отворени и кои затворени, преди да тръгнет...
Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния списък" на Н...
Хванаха туроператори без лиценз да возят хора на екскурзии в чужб...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).