86-годишна с изкуствена става показа много сложни упражнения (ВИДЕО)

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
09:35 / 04.02.2018
5540
Световният йога феномен Лазарина Лазарова, на 86 г., демонстрира уникално сложни упражнения, част от които дори и активни спортисти не биха могли да изпълнят. През далечната 1999 г., когато Лазарина Лазарова е на 68 г. и в изключително тежко здравословно състояние (счупен таз и китка, износени хрущяли, дископатия, разширени вени, високо кръвно, мигрена и други), започва да практикува йога при трикратния световен шампион по спортна йога Даниел Петров. 

За много кратък период под негово наблюдение получава бързо подобрение на здравословното си състояние, забравя за болките и старостта и вече 18 години се радва на перфектно здраве и изключителна жизненост, за което много биха и завидели! Тя до ден-днешен практикува 3-4 пъти йога в седмицата и иска да докаже как йога е истинско здраве и може да помогне на много хора на всякаква възраст.



Виж коментарите (3)
Още новини от Национални новини:
Пиян шофьор на джип предизвика катастрофа, има пострадали
След ремонт на участък възстановиха движението по АМ "Тракия" в п...
Една област в България със спешни мерки заради болните от коклюш
Лена Бориславова отива на съд за клевета
Бременните ще се ваксинират безплатно срещу коклюш
Колко време трябва да си работил във фирмата, за да получиш досто...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).