50-годишната Анка стана майка за първи път

Автор: Пламена Николова
Коментари (3)
08:40 / 14.09.2022
9436
Анка е на 50 години, от гр. Каварна, с диагноза първичен стерилитет. Преди 5 години, през 2017 г., среща любовта и двамата решават да създадат семейство. Но щастието им не е пълно, защото в дома им не се чува детски смях...

След продължително ходене по болници и медицински центрове, изследвания и манипулации при различни лекари, съдбата среща Анка с проф. Емил Ковачев, специалист по репродуктивна медицина. Проведена е консултация и пациентката е насочена за ин витро процедура, съобщават от пресцентъра на болницата.

Чудото се случва и на 14.02.2022 г. семейството за първи път чува биещото сърчице на своето бебе. Предстоят месеци на вълнения и очакване. Бременността на Анка протича безпроблемно благодарение на грижите на проф. Ковачев.

Настъпва дългоочакваният ден – на 08.09.2022 г, когато е и големият християнски празник Рождество на Пресвета Богородица, на бял свят се появява живо и здраво момченце с тегло 2740 гр.

"Днес съм безкрайно щастлива, държа в ръцете си моя син Алекс и сърцето ми прелива от любов. Искам да благодаря на проф. Ковачев за отношението и професионализма, за това, че проследи цялата ми бременност и осъществи успешно раждане. Благодаря сърдечно на екипа на Медицински център за асистирана репродукция – Варна и не на последно място изказвам признателност на медицинските специалисти от АГ болница, които ме обгрижваха по време на престоя ми в болницата“, споделя щастливата майка.

Виж коментарите (3)
Още новини от Национални новини:
Блогър сезира редица институции за схема за 250 млн. лв.
Прокуратурата за обвинената във фалшификации Лена Бориславова
Обрат за освобождаването от такси за студентите
Застаряваме, но се раждат повече бебета
Кредитен консултант: Хората, които се замогват, търсят по-големи ...
Експерт: Ето кога коклюшът може да бъде коварен


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).