3 държави ни предупредиха за готвен атентат у нас, полицията на крак

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (10)
09:12 / 29.04.2015
18336
Три държави са предупредили службите ни за сигурност, че има реална заплаха за терористичен акт в България, съобщава "Телеграф", като се позовава на информация от МВР. От петък полицията в цялата страна е мобилизирана и мерките за сигурност са завишени.

Информацията на ченгетата е, че се готви атентат на място, където постоянно има много хора, като метрото или в някой от моловете в страната. Най-вероятна мишена е столицата, но опасност има и за всеки друг град.

За да се справят със ситуацията и да предотвратят възможността за атака, от събота сутринта полицията с кучета обикаля пероните в метрото в София.

Неофициално полицаите споделят, че проверяват за поставено взривно устройство, както и за хора със съмнително поведение. По стратегически обекти, които евентуално могат да бъдат атакувани, като летища, жп гари и пристанища служителите са инструктирани за повишено внимание.


Виж коментарите (10)
Още новини от Национални новини:
Обърната цистерна на АМ "Тракия", разделителната мантинела е букв...
Избират Царица Роза
Затварят част от магистрала "Тракия" за 2 седмици
Meteo Bulgaria: Слагайте мрежите и покривайте зеленчуците!
Как да охладите бирата за броени минути?
Светослав Бенчев: От 1 март 2025 г. няма да има бензин на територ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).