Любимец на бултрасите се връща, но в родния Левски

Автор: Стойчо Генов
Коментари (1)
10:19 / 10.09.2020
4561
Бившият голмайстор на Ботев (Пловдив) Стивън Петков е максимално близо до завръщане в родната Първа лига. Любимецът на "бултрасите" обаче няма да се връща в Коматево, а ще предпочете родния си клуб Левски.

Както Plovdiv24.bg нееднократно е информирал, нападателят има договор за още един сезон с португалския Фейрензе. Той обаче е ненужен там и в момента преговаря за прекратяването на контракта си.

При всички положения Левски няма да плаща на португалския клуб за правата му, въпреки че треньорът Георги Тодоров от доста време иска Стивън Петков в състава си, твърди "Мач Телеграф".

Plovdiv24.bg припомня на своите читатели, че през изминалия сезон Стивън бе преотстъпен на чешкия Карвина, с който изигра едва 12 официални мача, без да отбележи гол. С екипа на Фейренце пък той се разписа само веднъж.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).