Медиите в Европа: Крушарски дръпна английския лъв за опашката

Автор: Стойчо Генов
Коментари (26)
12:10 / 02.09.2020
7040
Изказването на собственика на Локомотив Пловдив Христо Крушарски, че отборът му ще отстрани Тотнъм, намери сериозен отзвук в Европа. Медиите в Португалия смятат, че от Локо са дръпнали сериозно лъва за опашката и не ги чака нищо добро, след провокациите срещу Тотнъм.

Plovdiv24.bg припомня, че думите на Крушарски бяха "не играя тото, но знам, че ще победим Тотнъм".

"Жозе Моуриньо няма да има проблеми с мотивацията на играчите си във втория квалификационен кръг. Лондончаните ще гостуват на Локомотив в Пловдив, чийто президент опитва да разпали дуел с тях. Облечен с доспехите от успеха в турнира за Купата на България и Суперкупата, Христо Крушарски "ужили" Тотнъм. Той гарантира, че отборът му ще продължи. Треньорът Бруно Акрапович също тегли амбициозна реч, но бе малко по-умерен. Няма отговор от Тотнъм до този момент. Явно лондончани са запазили "правото си на отговор" за 17 септември", пише авторитетното португалско издание "А Бола", цитирано от Гонг. Прогнозата на Крушарски за победа над Тотнъм бе отразена също така и от други медии в Европа - Record, Metro, MBS News и The Tide.


Виж коментарите (26)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).