Бруно: От дълго време сме във форма! За последните 7 мача имаме само една загуба

Автор: Стойчо Генов
Коментари (6)
21:04 / 30.08.2020
4822
Треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович обяви, че сваля шапка на своите футболисти след победата над Черно море с 2:1.

"Имахме повече 100-процентови положения. Не допуснахме противника да покаже класата си. Свалям шапка на моя отбор. Перфектна седмица за нас - бихме Славия, спечелихме мача си в Лига Европа и сега отново взехме 3 точки. Ранният гол ти вдига самочувствието нагоре. Илич и Минчев не бяха играли от първата минута, но показаха, че можем да разчитаме на тях в бъдеще", заяви босненският специалист след края на двубоя на Лаута.

"Вече дълго време сме във форма. За последните 7 мача имаме само една загуба. Нормално е да искаш да подобриш някои неща, но просто няма време да тренираме при този сгъстен цикъл от мачове. Сега също ще им дам малко повече почивка", допълни още Бруно Акрапович.



Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).