Капитанът на Локо: План минимум е постигнат! Не очаквах такъв отпор от Искра

Автор: Стойчо Генов
Коментари (3)
23:46 / 27.08.2020
4346
Капитанът на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев откровено си призна, че не е очаквал толкова агресивна игра от футболистите на черногорския Искра (Даниловград). Футболист №1 на България за 2019 година и "Футболист на футболистите" в Първа лига за миналия сезон се превърна в герой за своя тим, отбелязвайки от дузпа при победата с 1:0 в Подгорица.

"Аз не очаквах, че отборът на Искра ще ни даде такъв отпор. Това доказва, че силите в Европа се изравняват. Може би ни изненада и агресивната игра на съперника през първите 20-ина минути. След това владеехме изцяло играта. Радвам се, че Илич реши мача с тази индивидуална проява, спечелвайки дузпата", започна коментара си Димитър Илиев.

"План минимум е постигнат. Сега гледаме кой отбор ще ни се падне и се надявам този път да сме вкъщи. Въпреки че стадионите са празни, да играеш у дома винаги дава самочувствие. Феноменални намеси на Мартин Луков, малко вратари могат да реагират по този начин. Както и той каза след мача: това му е работата. С нашето самочувствие знаехме, че ще дойде нашият шанс и ние го дочакахме", каза още капитанът на Локомотив (Пловдив).



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).