Лилчо Арсов е новият временен треньор на Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:15 / 06.07.2009
5460
Лилчо Арсов пое функциите на старши треньор на Ботев Пд и проведе днешното занимание на отбора. Както е известно досегашният такъв Петър Пенчев се бе разбрал с Димитър Христолов да води канарчетата само в първата седмица на тренировките, след като изпълни договорката, днес той не се яви на заниманието.

Опитният вратар ще тренира своите съотборници, докато бъде намерен специалист с Лиценз Про. Все по-малко вероятно става Христолов да открие такъв, след като и Тенчо Тенев се отказа да се завърне начело на Ботев.

Шефът на жълто-черните има на разположение четири дни, за да се разплати със своите футболисти, ако не иска отборът му да остане без професионални състезатели.

В същото време стана ясно, че повечето от подалите молби за разтрогване на договорите си футболисти може да не успят да скъсат с Ботев, поради липсата на средства, с които да покрият таксата за Арбитражния съд. Канарчетата трябва да намерят по 500 лева, като 300 тях трябва да депозират в БФС, а 200 ще отидат за разноски за адвокат.

Все още не е уточнена програмата за лятната подготовка на отбора и не е уговорена нито една контролна среща.

Източник: Gong.bg



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).