Клуб по плуване ВСИ с първи медал от държавно първенство

Автор: Стойчо Генов
Коментари (1)
15:51 / 05.08.2020
2614
Пловдивският Клуб по плуване ВСИ вече има първи медалист от държавното първенство по плуване при подрастващите. В дисциплината 200 метра бруст младият талант на клуба Младен спечели второто място.

Ето какво написаха от Клуб по плуване ВСИ на официалната си страница във Фейсбук:

Едни страхотни дни за Клуба! Държавно първенство - форум на най добрите в България за възрастта си. Поздравяваме всички членове на Клуб по плуване ВСИ с присъствието при 10-те клуба на България с най-добри резултати! Благодарим на Младен, Виктор, Денис, Вальо, Криси, Анна, Алекс и Живка за добрите резултати!

Нашият клуб си има вече медал от Държавно първенство! Благодарение на Младен и неговия треньор Мила. На 200 м бруст среброто е наше. За всички да кажем - това е само началото, нашите състезатели са страхотни! Хвалим се не незаслужено. Клубът е едва на две години и не е от “разроените Пловдивски клубове".

Този клуб започна от начало и не разчиташе на състезатели, произведени от клуб майка с огромна витрина с купи и медали и славна история - в Пловдив има такива клубове. СКП ВСИ е възпитал и обучил състезателите си от начално обучение в най-добрата база за развитието на плувния спорт в Пловдив.

Ние уважаваме всички, които милеят за плуването в този град с огромна плувна история. Стремим се с много работа и усилия да създадем и нашата история, без да се възползваме от труда на някой друг, а с много усилия да извоюваме уважение и място в плувния свят на България, пък защо не и света :)

Момчета и момичета от ВСИ, ходете с високо вдигнати глави, защото вие сте едни от най-добрите и създавате история!!!


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 25
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).