Свободните агенти загубиха и втората си контрола

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
12:36 / 22.07.2020
2264
Отборът на Асоциацията на българските футболисти, съставен изцяло от свободни агенти, загуби от новака във Втора лига Спортист (Своге) с 0:1 в контрола. Спарингът се игра на стадиона в Своге.

Тимът, който води подготовка под ръководството на треньора Румен Стоянов, бе съставен изцяло от играчи, които нямат договори с професионални клубове за предстоящия нов сезон.

Единственото попадение падна в 55-ата минута и бе дело на Томи Павлов. Той направи пробив през централната част на терена и с мощен шут извън наказателното поле прати топката в мрежата.

За тима на АБФ най-близо до отбелязване на гол бяха Боби Трендафилов и Марк Видиев, но пропуснаха да се разпишат.

"Доволен съм от представянето на отбора. Играхме с изключително млади футболисти, като по-опитните бяха само трима-четирима. Момчетата показаха добри неща, въпреки че са на 10-ина дни подготовка“, заяви след края на двубоя треньорът на свободните агенти Румен Стоянов.

Отборът на АБФ игра в състав:

Стоян Деспотов, Анатоли Киков, Любомир Деспотов, Мартин Паскалев, Пламен Ангелов, Милен Иванов, Станислав Жеков, Итън Стоилов, Марк Видиев, Борислав Трендафилов, Кристиян Миланов (Мариян Тричков, Николай Андонов, Велислав Стойчев).


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 18


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).