Пепо Пенчев изведе 22-ма футболисти за старта на подготовката на Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:59 / 29.06.2009
7438
Ботев стартира подготовката си за предстоящия футболен сезон. 22-ма футболисти започнаха днес леки тренировки. От тях по време на кроса в отделна група се отделиха 10 от основните състезатели, които се очаква до дни да разтрогнат с клуба. От останалите 12 футболисти само Йордан Етов е с някакъв по-сериозен стаж в първия отбор, останалите са юноши и играчи от дубъла на които обаче явно ще се разчита при създадената ситуация.

От първото занимание отсъстваха всички чужденци, както и Лилчо Арсов, който според Петър Пенчев има здравословни проблеми. С Ботев при това положение започнаха само двама вратари Павел Станев и Христо Радков, но Станев се отдели в групата напускащи. При това положение „канарчетата" поне към момента ще разчитат на ветерана Лилчо Арсов и младия Радков. От тренировката липсваха и започналите подготовка с ЦСКА Николай Манчев и Тодор Тимонов.

Днес футболистите бяха изведени от познатия треньорски тандем Пенчев - Кочев, който спаси канарчетата с няколко победи в края на изминалото първенство. Пред репортер на Plovdiv24.bg Пепо Пенчев заяви, че ще води първите отбори само до края на седмицата, след това ще се занимава само с юношите на клуба. Той допълни, че е в интерес на собственика Димитър Христолов възможно най-бързо да намери треньор с лиценз Про, който ще има право да води отбора в „А" група. Пенчев допълни, че няма нищо ново около финансовата ситуация в клуба и изплащането на дължимите заплати и премии.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).