Димитър Илиев: Искам нов финал с Ботев и пак да вдигнем Купата

Автор: Стойчо Генов
Коментари (18)
09:29 / 19.06.2020
4129
Капитанът на Локомотив Пловдив Димитър Илиев коментира предстоящите възлови мачове на своя отбор и целите, които черно-белите ще преследват.

"Постигнахме добър резултат срещу Левски в първата среща, но все още не сме се класирали. Сега ни предстои мач със Славия и всички сме амбицирани и вярвам, че ще спечелим трите точки. Целта ни е да постигнем колкото се може повече победи и да завършим на второ място в класирането. Лудогорец има отличен отбор и сериозна преднина и не вярвам да я изпусне до края на сезона. Ние все още не сме готови да атакуваме първото място. Може би от новия сезон ще имаме повече възможности", заяви Футболист №1 на България за 2019 година пред "Хоризонт".

"Целта ни е да спечелим отново Купата на България и вярвам, че ще го направим. Няма да ни е лесно срещу Левски, но имаме големи шансове да се класираме за финал. Там отново предпочитам да играем срещу Ботев", допълни Димитър Илиев.


Виж коментарите (18)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).