Пенков: Още нямаме право да представим Тимонов и Манчев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:27 / 26.06.2009
2573
Един от изпълнителните директори на ЦСКА - Пенко Пенков, даде обяснение защо считаните за сигурни нови попълнения Тодор Тимонов и Николай Манчев не присъстваха на днешното представяне на новите футболисти на "армайците". Причината е, че двамата все още са играчи на Ботев (Пд) и не са разтрогнали договорите си с пловдивския клуб, което автоматично означава, че Тимонов и Манчев не могат за момента да бъдат представени като футболисти на ЦСКА.

"По повод футболистите от Ботев - те имат още проблеми с бившия си клуб. Все още техните договори не са разтрогнати, тъй като не е имало арбитраж. Ние имаме интерес да ги привлечем в отбора и изчакваме да видим как ще се развие ситуацията. Ние не можем, нямаме право и не искаме да ги представяме като нови попълнения, докато не станат такива. Селекцията отговаря на виждането на новото ръководство и новия треньор в отбора да играят преимуществено, не само, български играчи и тя е икономически целесъобразна към настоящият момент", заяви Пенков.

Източник: sportal.bg



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).