Андрей Желязков: Взимаме Ботев, ако Христолов оправи задълженията

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:56 / 23.06.2009
9707
Президентът на Ботев Пд Димитър Христолов е на път да закара в Пловдив дуото Андрей Желязков - Георги Василев. Тази новина потвърди работилият в Левски, Локо Сф и Нафтекс Андрей Желязков.

„Разговаряхме няколко пъти с президента Христолов, заяви Андрей Желязков. Днес отново водих разговор. До нищо конкретно не сме стигнали. За да се разберем, трябва президентът да е изчистил в Ботев много неща, най-вече финансовите проблеми."

Желязков е убеден, че Ботев е голям клуб и публиката му е много вярна. Той смята, че е предизвикателство да се работи, за да намери Ботев своето място в българския футбол.

„Ботев е голям клуб, категоричен е Желязков. Публиката му е най-вярната и иска отборът да върви добре. Готови сме да работим, стига всичко да е ясно и изчистено. Пак казвам, че до този момент няма нищо конкретно. Ботев има доста финансови затруднения, ако те се оправят, ние сме готови да започнем на чисто."

Тандемът Андрей Желязков - Георги Василев през годините работи заедно в Левски, Локо Сф и Нафтекс.

Източник: Gong.bg



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).