Един басейн в Пловдив вече работи, в "Младост" обаче още чакат проби от РЗИ

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
12:18 / 13.05.2020
6160
Басейн "Младост" в Пловдив все още не работи, въпреки че държавата вдигна забраната за ползването на подобни плувни комплекси още преди 10-ина дни, научи Plovdiv24.bg. Медията ни се свърза с ръководителя на спортния комплекс Александър Радев, за да внесе повече подробности по темата.

"Все още изчакваме резултатите от пробите, които бяха взети от РЗИ-Пловдив. Няма друг проблем. Когато излязат резултатите и ако всичко е наред, ще отворим басейна. Естествено, един ден по-рано ще информираме официално обществеността", заяви за Plovdiv24.bg Александър Радев.

Той потвърди информацията ни от по-рано, че първоначално басейнът ще се ползва единствено от учениците на спортното училище "Васил Левски" сред изричното разрешение на родителите.

"Вече сме осигурили автоматична машина за пръскане с дезинфектант - пода, стените, съблекалните, фоайето. Със сигурност ще бъдат спазени всички инструкции и мерки", уточни Радев.

Проверка на Plovdiv24.bg обаче установи, че друг басейн в града - този в спортен комплекс ВСИ, вече трети ден работи с клиенти. Там резултатите от пробите отдавна са готови, а заради ситуацията около коронавирус пандемията, плуването става чрез предварително записване и спазване на строг график.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 19
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).