Илия Баташки: Да върнем блясъка на пловдивския спорт

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:18 / 21.06.2009
1727
Да се върне блясъкът на българския спорт си пожелаха социалисти на турнира по футбол, който се проведе вчера на стадион „Пловдив" между ветераните на „Ботев" и сборен отбор. Футболът е нашата култура и не може да се играят при такива лоши условия, каквито предлага стадион „Пловдив", заяви мажоритарният кандидат № 6 от Коалиция за България Илия Баташки преди началото на двубоя. Аз стоя зад идеята пловдивските отбори и пловдивският футбол да бъдат на високо равнище и нека този двубой покаже, че можем да бъдем единни и можем да мислим еднакво, когато се отнася до пловдивския спорт, каза още Баташки.

С резултат 4:4 двата отбора не успяха да излъчат победител в редовното време, а след дузпи надделяха ветераните на „Ботев". Като най-добър играч в мача бе отличен Иван Кочев. Той спечели романтична почивка на българското Черноморие по избор. Наградата обяви водачът на листата Стефан Данаилов.
С изиграните две полувремена от по 35 минути известните пловдивски легенди в българския футбол подкрепиха кандидатите за народни представители от Коалиция за България Захари Георгиев, Илия Баташки и Стефан Данаилов.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 27
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).