Петър Пенчев отива в Брестник

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:08 / 18.06.2009
4805
Новакът в Източната "Б" група Брестник може да привлече за свой треньор Петър Пенчев. От ръководството на класиралия се за първи път сред професионалистите тим вече са започнали преговори с наставника, който спаси Ботев от изпадане във "Б" група. Пенчев е гласен за заместник на Владимир Фатов.

- Преговаряме с няколко специалисти, сред които е и Петър Пенчев - призна кметът на село Брестник Георги Козов, който е и член на УС на клуба. На досегашния наставник на Брестник Владимир Фатов ще бъде предложен пост в ДЮШ на клуба.

Интересното е, че Пенчев до зимата играеше за отбора на Брестник. Както е известно, бившият защитник на Ботев и Левски пое кормилото на Канарчетата, след като Костадин Ангелов хвърли оставка. Той успя да мотивира футболистите на Ботев и въпреки тежката ситуация спаси отбора от изпадане. Иначе той водеше и дублиращия отбор на Ботев, а има и ангажименти по формацията на родените през 1997-а.

- До днес имам ангажименти с юношите. След това ще бистря бъдещето си - заяви самият Пенчев. Той притежава само лиценз "А" и дори нещата в Ботев да потръгнат, треньорът няма да може да води отбора.

Източник: в. "7 дни спорт"



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 26
Днес: 7


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).