Таран на Марица тръгна на проби в Чехия

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:02 / 18.06.2009
824
Нападателят на Марица Тодор Тодоров днес замина на проби в елитния чешки тим Бохемианс /Прага/. 23-годишният футболист е поканен там на едномесечни проби. Тошко тръгна за Прага заедно с бившия си съотборник в Ботев Георги Куртев, който през този сезон носеше екипа на Миньор /Раднево/.

Тодоров е получил персонална показа на тестове в Бохемианс, където на проби през миналото лято бяха други двама футболисти на Марица - нападателят Емил Стоев-Бадема и Иван Димов.

Чешкият клуб тогава също взе последните на тестове. Те изкараха успешни проби, но при преговорите чехите поискаха да ги изпратят първо в дублиращия отбор за половин година, за да се обиграват, а шефовете на Марица не се дъгласиха на такъв вариант и отказаха трансферите им там.

Тодоров ще тренира един месец с Бохемианс и ще изиграе с този чешки тим поредица от контролни срещи.

Тимът от Прага започва лятната си подготовка утре. През изминалото първенство чешкият клуб завърши на 13-о място във Висшата лига на Чехия.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).