Манчев в групата, но все още под въпрос

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:56 / 12.06.2009
2985
Халфът на Ботев Николай Манчев попадна в групата за мача с Локомотив в събота. Той обаче все още е под въпрос, тъй като се възстановява от травмата, която получи по време на мача с Вихрен. Днес той тренираше наравно със съотборниците си, но бе с предпазна лента на коляното, а останалите от тима получиха специални указания да внимават при единоборствата с него. В днешната тренировка се включи още нападателят на Черно Море Георги Какалов, а съотборникът му Николай Домакинов изгледа тренировката от резервната скамейка.

Групата за мача: Павел Станев, Христо Радков; Даниел Божков, Васил Василев, Костадин Гаджалов, Чудомир Григоров, Николай Харизанов, Добри Орловски, Димитър Петков; Красимир Кръстев, Георги Аврамов, Васил Кочев, Георги Андонов, Йордан Етов, Николай Манчев, Ерик Кабу, Мауро Алегре, Светослав Илиев, Илиян Йорданов.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).