Роден в Пловдив футболист: Желая успех на Левски срещу Локо за Купата

Автор: Стойчо Генов
Коментари (9)
17:45 / 25.03.2020
6762
Роденият в Пловдив Атанас Кабов е един от основните футболисти на аутсайдера Витоша (Бистрица) през този сезон. Нападателят е под наем при "тигрите", като правата му се държат в момента от Левски. Кабов изрази мнение, че сезонът в Първа лига трябва да се доиграе.

"Ситуацията е деликатна. Не е приятно случващото се, но според мен сезонът в Първа лига трябва да се доиграе, а относно това дали Витоша ще се спаси... Аз винаги съм бил оптимист и вярвам до последно, според мен отбора има сили да се спаси", заяви Кабов в интервю за Топспорт. Футболистът не скри и своите предпочитания в турнира за Купата на България.

Plovdiv24.bg припомня на читателите си, че полуфиналните двойки са Локо (Пд) - Левски и Ботев (Пд) - ЦСКА-София.

"Локомотив Пловдив е доста труден съперник, те са и носители на трофея от миналата година и ще е много трудно, но мисля, че Левски има сили... Желая им успех", каза още футболистът на Витоша (Бистрица).


Виж коментарите (9)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).