Очаквано: УЕФА отмени всички мачове в Шампионска лига и Лига Европа

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:09 / 13.03.2020
1921
УЕФА отмени всички мачове от евротурнирите за следващата седмица. Това включва ревашните от осминафиналите на Шампионската лига и от Лига Европа, както и срещите в Младежката лига на УЕФА. Жребиите за четвъртфиналите на двата турнира, които трябваше да се проведат в петък, 20 март, също са отложени.

"С оглед на развитието относно разпространението на COVID-19 в Европа и свързаните с това решения на различни правителства, всички мачове от клубните състезания на УЕФА, планирани за следващата седмица, са отложение", пише в съобщението на европейската футболна централа.

Във вторник, 17 март, се очаква да бъде взето решение как ще се процедира до края на сезона. Тогава УЕФА е поканила представители на всички всички 55 членки, заедно с ръководствата на Европейската клубна асоциация и първенствата в Европа и представител на FIFPro, на видеоконференция, съобщава Спортал. На срещата се очаква да бъде взето решение за доиграването на първенствата на отделните страни, както и това в европейските клубни турнири, а също и дали да не бъде отложено започващото на 12 юни европейско първенство по футбол.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).