Галя Топалова: Ще правим селекция без пари, не съм преговаряла с Динев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:04 / 02.06.2009
7417
Президентът на Локомотив Пловдив Галя Топалова заяви, че няма да отпуска пари за лятна селекция, като ще се разчита на привличането на свободни агенти и на собствени кадри. Освен това Топалова сподели, че не са водени преговори със собственика на Вихрен Коко Динев за съвместно управление или продажбата на Локомотив. Въпреки това обаче в Пловдив усилено върви слух, че Коко Динев сериозно се е прицелил в „черно-белите" и сделката е почти сигурна.

„Много приказки около мен и Коко Динев. Аз не знам да обявяваме нещо официално в петък. Тоест няма какво да обявяваме", каза Топалова. Собственичката на Локомотив изрази задоволството си от втория полусезон на първенството. „Смятам, че ще завършим на 6-то място. Целта беше да не сме под 8-о място, което е изпълнено. Срещу Ботев очаквам победа. Не знам дали ще бъде лесно, но срещу Ботев не се играе лесно. Ще има голяма борба", каза бизнесдамата.

Тя изрази съжаление, че не е сменила по-рано Драган Канатларовски. „Доволна съм от Аян Садъков, той ще остане и ще си прави селекция. Няма бюджет за селекция. Има доста футболисти, които са свободни агенти, както и наши играчи, които няма да оставим на скамейката", допълни още Топалова.

Все още няма официални оферти към футболисти на Локомотив. „Само приказки. Всеки говори, но никой не е предприел мерки. Има интерес не само към Даксон, а и към още двама-трима. На Делибашич няма предложен договор, ще го направим другата седмица", коментира още Топалова.

Тя не пожела да разкрие бъдещите си планове относно стадион „Локомотив", тъй като все още не е взет на концесия. "Като подпишем договор тогава ще говорим. Няма решение на Общинския съвет и няма да говорим празни приказки. В петък ще бъда на стадиона за мача между сегашния и шампионския отбор. Това е една добра инициатива на феновете. Колкото до целите и желанията мога да кажа, че всеки човек желае много, но докъде ще стигнем ще покаже времето", завърши Галя Топалова.

Източник: Gong.bg



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).