Спартак падна от Нафтекс с 3:0 край морето

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
20:09 / 30.05.2009
2258
Спартак загуби с класическото 3:0 гостуването си на Нафтекс. Двата отбора до средата на пролетния полусезон спореха за място на баража за влизане в "А" група, но Спартак отдавна се отказаха от тази битка, докато Нафтекс я спечелиха категорично, отказвайки всички противници, спорещи за второто място.

Първи възможност да открият резултата имаха "гладиаторите". В 10-та минута Красен Трифонов пропусна да засече центриране по зема в опразнената врата на домакините. Този първоначален импулс на пловдивчани сякаш събуди домакините и те отговориха още в ответната атака. Колев нахлу в наказателното поле на Спартак и стреля добре, но Стоян Здравков спаси.

Първият гол за домакините не закъсня много и падна в 18-та минута. След центриране от корнер, капитанът на "спартаклии" Тодор Симеонов вкара топката в собствената си врата.

Този гол разконцентрира пловдивчани и те допуснаха нов. В 24-та минута, след грешка на Здравков, Колев успя да реализира дежурното си попадение и даде комфортна преднина на бургазлии преди почивката.

През второто полувреме голмайсторът на "Б" група Деян Христов довърши "гладиаторите". Той бе намерен непокрит в наказателното поле на Спартак и безпроблемно направи резултата класически.




Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).