Световна звезда стана на 34 с екип на Локо (Пд)

Автор: Стойчо Генов
Коментари (7)
11:06 / 26.12.2019
10787
Световната звезда в кеча - Русев, посрещна по любопитен начин двойния си празник. На 25 декември, Коледа, Мирослав Бърняшев навърши 34 години. Той посрещна празника у дома с екип на любимия си клуб Локомотив Пловдив.

Не е тайна, че роденият в Пловдив кечист е голям фен на "смърфовете". При една от визитите си у нас той получи като подарък екипа на Локомотив Пловдив. Русев явно си го пази и си мисли за България.

В момента българският кечист е вкаран с любопитен сценарий тип "сапунка" в световната федерация. С жена му Лана са "разведени", а следващата седмица в шоуто "Първична сила", хубавицата трябва да се омъжи за новото си гадже Боби Лешли, пише dsport.bg. Тази седмица, обаче, Русев обяви, че не му пука особено и дори би се радвал двамата да се вземат, тъй като "най-накрая би се отървал от Лана".


Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 26
Днес: 5


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).