Дубълът на Локо би Вихрен с 3:2 в Сандански

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
07:24 / 26.05.2009
2065
Дублиращият отбор на Локомотив победи втория състав на Вихрен с 3:2 в мач от 28-ия кръг на първенството. Отлична игра за „черно-белите" направиха капитанът Ангел Йошев, който записа гол и асистенция, както и Герасим Заков, отчел се с две попадения. Още в 12-ата минута Йошев проби отляво и бе съборен в наказателното поле. Герасим Заков превърна в гол отсъдената дузпа за 0:1. В 26-ата минута Ивайло Герджиков изведе Заков в чиста позиция, той финтира вратаря на домакините и хладнокръвно покачи на 0:2. Пет минути по-късно Вихрен намали резултата чрез Костадин Николов. Двубоят бе решен в 84-ата минута, когато Станислав Чочков даде хубав пас към Йошев и той прехвърля противниковия страж, при което топката се заби в сглобката на вратата. Крайното 2:3 фиксира Георги Владимиров в 86-ата минута.

Локо игра в състав:

Ангел Вичев (46-Стефан Йонов), Галин Великов, Жеко Йорданов, Любомир Чернев, Ангел Йошев, Петър Лазаров, Ивайло Герджиков (46-Евелин Апостолов), Станислав Чочков (86-Васил Тантов), Стайко Стойчев, Георги Петров (46-Николай Мангелов) и Герасим Заков (70-Борис Кацаров).

В същото време футболистите от представителния отбор имаха пълна почивка вчера, като първото занимание за седмицата ще е днес на „Лаута". От травми след мача с Вихрен се оплакват вратарят Кирил Акалски, Иван Караманов и Павле Делибашич.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).