Капитанът на Локо разкри каква е целта му в националния отбор

Автор: Стойчо Генов
Коментари (2)
10:00 / 13.11.2019
4047
Капитанът на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев даде първото си интервю като състезател от националния отбор на България. Атакуващият халф говори пред представителите на различни медии преди мачовете срещу Парагвай и Чехия.

"Много добре се чувствам. За мен е гордост да съм тук. Трябва да гледаме напред и да направим така, че да излезем от това положение. Изключително важно е отборът да покаже, че тръгва в правилната посока. Да покажем атакуващ футбол. Треньорът ще определи състава. Моята цел е да се утвърдя в националния отбор. Който и да е повикан тук, националният отбор е лицето на България", заяви Димитър Илиев.

"Последните мачове не бяха успешни. Ще опитам да дам най-доброто от себе си. За всеки един българин е неприятно, когато отборът е в такова състояние. Не смятам, че има българин, който не иска националният отбор да побеждава. Всеки треньор има свои виждания и си носи отговорност кой вика. Надявам се да оправдая доверието", допълни още лидерът при голмайсторите в родното първенство.


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).