Бултрасите към голям шеф на Ботев: Иди си с мир!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (3)
20:09 / 19.10.2019
14824
Феновете на Ботев (Пд) ясно показаха, че имат огромна нетърпимост към един от големите шефове в клуба, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Става въпрос за изпълнителния директор Иван Йотков, който юридически е втори в клубната йерархия след собственика Георги Самуилов.

По време на днешния мач с Лудогорец (0:1) агитката на Ботев от Южната трибуна на базата в Коматево разпъна многозначителен плакат с надпис: "Йотков, иди си с мир".

Интересно е да се отбележи, че бултрасите взеха отношение и по темата за строежа на стадиона. "Колежа чака" гласеше надписът на друг транспарант, който е по-скоро на вниманието на собственика Георги Самуилов.

Както Plovdiv24.bg вече информира читателите си, строителните дейности на бъдещия "Инса Арена" вървят изключително мудно и от официалния рестарт на строежа на 28 август досега не е свършена кой знае колко много работа.



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).