Спартак удари "баските" от Куклен с красив гол от фаул

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
18:47 / 09.10.2019
3298
Спартак (Пловдив) изигра силен мач и се класира за втория кръг от турнира за Купата на Аматьорската футболна лига. Това стана факт, след като синьо-белите победиха третодивизионния Атлетик (Куклен) с 1:0 в двубой, който се игра на стадион "Тодор Диев".

Така следващата сряда от 16:00 часа "гладиаторите" ще се изправят на своя стадион срещу отбора на Гигант (Съединение) в мач от втория кръг на надпреварата.

Единственото попадение срещу "баските" от Куклен вкара Кирил Георгиев. В 23-ата минута той изпълни по чудесен начин пряк свободен удар от около 30 метра и прониза вратата на гостите за 1:0.

През по-голямата част от мача Спартак првъзхождаше съперника. Домакините можеха да открият резултата още в 18-ата минута, но вратарят на Атлетик изби удар на Петко Фанев. В 33-ата отново удар на Фанев бе избит в корнер.

През втората част възпитаниците на Стефан Учиков успяха да задържат топката и не допускаха играчите на Атлетик да застрашат вратата на Даниел Вълов в дебюта му за мъжкия тим. Дебют за Спартак направи и юношата Николай Караджов, който играе при юношите старша възраст.

Спартак игра в състав: Дани Вълов, Атанас Бучов, Николай Христозов, Христос Доков-к, Рангел Костурски, Кръстьо Милев, Денис Хасан (Мартин Симеонов), Кирил Георгиев, Петко Фанев (Кристиан Кодуков), Любомир Цеков (Николай Караджов), Митко Илиев (Здравко Жилов).


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).