Карачанаков с пикантни подробности кой го лъже в Ботев и как го прави

Автор: Стойчо Генов
Коментари (3)
09:18 / 03.10.2019
10330
Антон Карачанаков продължава да има проблеми с ръководството на Ботев (Пд), въпреки че официално разтрогна договора си с клуба по взаимно съгласие. Крилото, което премина в отбора на Царско село, съобщи доста любопитни подробности каква му е уговорката с "жълто-черните" и кой продължава да го лъже.

"Мисля, че постъпих коректно и приех да не създавам проблеми при разтрогването на договора ми. Разбрахме се да ми превеждат дължимите суми на три части. След 20 дни изтича срокът за последната сума. Аз обаче не съм получил първите две вноски. На Иван Йотков не му отива на позицията, която заема в Ботев, да ми обяснява как парите били внесени в банката. Да ходя да проверявам и да се окаже, че няма такова нещо. Всеки път така ме лъже, което пък ще ме амбицира да си наема адвокат и да си потърся по друг път това, за което се бяхме разбрали", заяви Антон Карачанаков пред "Меридиан мач".


Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).