Зафиров препоръча на Желко този голмайстор, играел добре с гръб към вратата

Автор: Стойчо Генов
Коментари (8)
09:01 / 20.09.2019
10161
Ръководството на Ботев (Пд) отчита проблемите и нуждите от подсилване на отбора в битката за Топ 6. Вече има няколко имена от вътрешното първенство, набелязани за трансфер. Едно от тях е това на нападателя на Дунав Ахмед Ахмедов. Спортният директор Адалберт Зафиров го е препоръчал на треньора Желко Петрович заради добрата му игра с гръб към вратата.

"Жълто-черните" търсят такъв играч, който да създава положения за Тодор Неделев, Антонио Вутов, Фернандо Виана и Марко Перван. Надеждите на "канарчетата" са, че след оттеглянето на д-р Симеон Симеонов в Дунав ще настъпи финансова криза и един от най-добрите им футболисти ще може да се озове в Пловдив. Иначе Ахмедов влиза в плановете и на националния селекционер Красимир Балъков.

В плановете на Ботев попада и халфът на Витоша Бистрица Лъчезар Котев, твърди "Меридиан мач". Набелязани са и други футболисти и ситуацията при тях тепърва ще се проучва.


Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).