Вратарска криза в Ботев, клубът ще освобождава Аргилашки

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
12:41 / 14.09.2019
6740
Представителният тим на Ботев (Пд) се оказа с двама треньори на вратарите, но въпреки това в отбора е налице вратарска криза. Клубът смята да се раздели с Георги Аргилашки, който направи много грешки от началото на сезона. Това твърди в днешния си брой близкият до ръководството на ПФК Ботев вестник "Меридиан мач".

Според изданието в клуба са постъпили доста недалновидно, подарявайки на Царско село стража Мартин Димитров - Китаеца. В момента "канарите" нямат добър вратар след напускането на Даниел Кайзер.

Освен това Михаил Ролев и доведеният лично от Желко Петрович помощник Жарко Лучич нямали последната дума за избор на вратар, тъй като старши треньорът решавал всичко сам. "Меридиан мач" твърди още, че Лучич вместо дясна ръка на Петрович, е просто само един треньор на вратари и за последно е работил именно като такъв в сръбско село.

Plovdiv24.bg припомня на своите читатели, че титуляр в първите 7 кръга бе Георги Аргилашки, а в градското дерби с Локомотив официален дебют с Ботев записа Янко Георгиев.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).